TBMM'de 750 personelin açığa alınacağı iddia edildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesinde görev yapan 750 personelin FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle açığa alınacağı iddia edildi. Açığa alınacaklar arasında eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’a yakın isimlerin de bulunduğu öne sürüldü.

Abone ol

FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınmalar devam edecek. Edinilen bilgilere göre, Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesinde çalışan ve FETÖ ile bağlantısı bulunanlarla ilgili liste hazırlanıyor. Listede 750 personelin isminin bulunduğu iddia ediliyor.

Listeler hazırlandığında TBMM bünyesinde çalışan 750 kadar personel açığa alınacak. Söz konusu iddia Meclis kulislerinde konuşuluyor.

İddiaya göre, listelerin son hali belirleniyor. Açığa alınacaklar arasında eski TBMM Başkanı ve eski AKP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Arınç’a yakın isimler de bulunuyor.

Meclis bünyesinde daha önce 41 kişi açığa alınmıştı, açığa alınanlar arasında Bülenç Arınç'ın referasıyla getirilen isimler de bulunuyor.

ulusalkanal.com.tr

FETÖ soruşturma kapsamında 200 şirket TMSF'ye devredildi Gündem Kremlin Sözcüsü: Putin, Ekim ayında Türkiye'yi ziyaret edebilir Gündem İstanbul'da zehir tacirlerine ve kaçakçılara yönelik operasyonlar sürüyor Gündem Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan Almanya ve İncirlik Üssü açıklaması Gündem