Salgın ile mücadeleye TTB engeli

Türk Tabipleri Birliği, sağlık emekçilerinin canla başla yürüttüğü mücadeleden siyasi rant elde etme amacına girdi. "Yönetemiyorsunuz Tükeniyoruz Haftası" ilan eden TTB yönetimi görev başındaki çalışanları eyleme davet etti. Cumhuriyetçi Hekimler duruma tepki gösterdi. Cumhuriyetçi Hekimler 2. başkanı Hikmet Çevik, açıklamayı "rahatsız edici" bulduklarını söyledi. "Türk hekimleri görevlerinin başında hiçbir şart altında ne tükenecekler ne bitecekler hizmete devam edecekler"

Abone ol

Kovid-19 savaşının en ön cephseinde savaşan sağlık emekçilerinin başarılı mücadesi her gün katlanarak artıyor. Türk Tabipleri Birliği, mücadeleyi yok sayan bir açıklama yaptı.

Birlik, 14 ve 18 Eylül tarihlerini "Yönetemiyorsunuz Tükeniyoruz Haftası" ilan etti. Başarıyı siyasetle ört bas etmeye çalışan TTB, sağlık çalışanlarını eyleme katılamaya çağırdı.

Birliğin sağlık emekçilerinin başarısını hedef alan çağrısına Cumhuriyetçi Hekimler 2. başkanı Hikmet Çevik, yanıt verdi.

Çevik, "Türk hekimleri görevlerinin başında hiçbir şart altında ne tükenecekler ne bitecekler hizmete devam edecekler" dedi.

ulusal.com.tr

Bakan Pakdemirli duyurdu: 91 firma 113 üründe tağşiş yaptı Gündem İstanbul Valisi Yerlikaya: Niyetimiz en geç cuma günü kararımızı şehrimizle paylaşmak Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: "Doğu Akdeniz’de Anahtar Rusya’nın Ağırlığı" Gündem 11 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Gündem