6 PKK'lı silahlı Bayraktar ile etkisiz hale getirildi

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait silahlı İnsansız hava aracı Bayraktar, Hakkari'nin Buzul Dağları bölgesini bombaladı. Harekatta 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait silahlı insansız hava aracı Bayraktar Hakkari'nin Buzul Dağları mevkisine hava harekatı düzenledi.

Kelyani Tepe Bölgesi'nde tespit edilen 6 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.

Ayrıcı Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları yine aynı bölgede dün saat 19.08 ile 19.20 arasında, PKK'nın kullandığı bir mağarayı imha etti. İlk belirlemelere göre 6 PKK'lı öldürüldü.

Hakkari genelinde devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı böylece 323 oldu.

Operasyonlar devam ederken güvenlik güçlerinin arama tarama faaliyetlerinde de çok sayıda malzeme ele geçirdi. Malzemeler arasında, teröristlerce imal edilip kullandıkları tespit edilen cesaret hapları da bulunuyor. "Kristal" isimli haplar teröristlerin vücutlarını uyuşturuyor ve cesaret veriyor.

Hapın etkisiyle teröristlerin çatışma, baskın ya da sızma kurallarına hiç uymayacak şekilde davrandıkları belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

Org. Akar: Denizler vatan topraklarının teminatıdır Gündem İlber Ortaylı'dan Topkapı Sarayı açıklaması Gündem Öncü Gençlik: Üniversitelerde gençliğin birliği için mücadeleyi yükseltiyoruz! Gündem Tanesi 2 liradan satılan palamuttan haber var Gündem