KKTC'de AB'nin fonladığı sendika bozgunculuk yapıyor

Terör örgütleri PKK, FETÖ, IŞİD'i Türkiye'nin üzerine salan emperyalist ülkeler Kıbrıs'ı da Türkiye'den koparmanın müzakerelerini yürütüyor. İşte tam da bu dönemde Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası, Kıbrıs kahramanı kurucu cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı hedef alan bir ajanda yayımladı. Yani Ana Vatan'da olduğu gibi Yavru Vatan'da iç cephe bölünmeye çalışılıyor.

Abone ol

Müzakere adı altından Yavru Vatan Kıbrıs'ın Türkiye'den koparılmaya çalışılıyor. İşte tam bu dönemde Avrupa Birliği destekli kişi ve örgütler Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucu cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'a karşı saldırı geçti.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası'nın yeni yıl ajandasında Kıbrıs kahramanı Rauf Denktaş hedef alındı. Ajandada Denktaş'a "İngiliz ajanı" ithamı yapıldı. "27 Ekim 1957'de göreve başlamasıyla 47 yıllık hanedanın başladı" ifadelerine yer verildi.

Skandalı Gündem Kıbrıs Gazetesi ortaya çıkardı. Avrupa Birliği destekli sendika Kıbrıs'ı vatan toprağı yapan Türk Mukavemet Teşkilatı'na da saldırdı. TMT katliamcılıkla suçlandı.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası, KKTC'nin ilanı ile Kıbrıs Türklerinin toplumsal varlığının tehlikeye atıldığını da iddia etti.

Avrupa Birliği'nden fonlanan sendikaya ilk tepki sosyal medya üzerinden verildi. Sendika ise gelen tepkiler üzeirne açıklama yaptı. "Tarihi hatırlattık, sol sendikacılık anlayışı ile hazırladık" denildi.

Sendikanın faaliyetleri Amerika ve Avrupa Birliği'nin Kıbrıs politikası ile bire bir aynı. Batı'nın "Birleşik Kıbrıs" programını savunan sendikanın genel sekreteri Şener Elcil de Avrupa Vatandaşlık Ödülü verilen bir isim.

Fotoğraflar: gundemkibris.com

ulusalkanal.com.tr

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu'ndan emsal karar Gündem HDP Diyarbakır milletvekili Ziya Pir gözaltına alındı Gündem Karanlıkta kalan tüketiciye rekor aydınlatma zammı! Gündem İstanbul polisi asayiş uygulamalarını arttırdı Gündem