Kayganlaşan yolda takla attı

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Boğa Yokuşu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır 2 kişi yaralandı…

Abone ol

Kaza Bugün Yatağan – Milas karayolu Boğa Yokuşu mevkiinde meydana geldi.

Yatağan’dan Milas istikametine seyir halinde olan Y.E.O. idaresindeki 48 F 4279 plakalı otomobil yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hâkimiyeti kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Yaşanan kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri ilk müdahesini olay yerinde gerçekleştirdikten sonra Kazada ağır yaralanan sürücü Y.E.O. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Y.K. ambulansla 75.Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kaza sonrası olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Milas Grup Amirliği ekipleri hurdaya dönen LPG’li otomobilden sızan gaz kaçağına müdahalede bulunurken, olası bir patlama ihtimaline karşı aracın aküsünü devre dışı bıraktılar.

Kaza sebebiyle Yatağan – Milas karayolundan ulaşım yaklaşık yarım saatlik kontrollü sağlanırken; güvenlik güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Aykut Kurt/ Muğla

ulusalkanal.com.tr

Aliağa'da ve Ödemiş'te yağmur kazalara yol açtı: 2 yaralı Yurt Sokakta mahsur kalan itfaiye aracını polis kurtardı Yurt Kaçak içkiye 2 gözaltı Yurt Trafo yangını korkuttu Yurt