Sağlık Bakanı Koca'dan futbol müsabakaları açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile görüştü. Görüşmede Özdemir, yaptıkları planlama ile ilgili bilgileri Sağlık Bakanı'na aktardı. Fahrettin Koca, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, talep edilmesi halinde, Bilim kurulu görüşlerinin Federasyona iletileceğini söyledi.

Abone ol

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ara verilen futbol liglerinin ne zaman başlayacağı, futbolseverlerin merak konusu.

Bu kapsamda Sağlık BakanıFahrettin Koca ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Nihat Özdemi bir görüşme gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, görüşme sonrası bir açıklama yaptı. Görüşmede, müsabakaların devamı konusunda somut bir talep gündeme gelmediğini, Sağlık Bakanlığı tarafından da herhangi bir öneride bulunulmadığını aktardı.

Koca, "Görüşmemiz, bir talep ve o talebe dönük karar hazırlığı yönünde değil, daha çok istişare amaçlı olarak gerçekleşmiştir." dedi.

Fahrettin Koca, talep edilmesi durumunda sağlık açısından alınması gereken önlemler konusunda Bilim Kurulu görüşleri de alınarak Federasyona bildirilebileceğini ifade etti.

ulusal.com.tr

Koronavirüs salgınında iyileşenlerin sayısı 73 bin 285 oldu Sağlık Prof. Dr. Ramazan İnci: Antikor oluşmadığı durumlarda bu kişiler hala risk altında demektir Sağlık Mevsim tarım işçileri için düzenleme Sağlık ÖSYM Başkanı açıkladı! Sınav şartları farklı olacak Sağlık