Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva: Daha beter cevap alacaklar

Azerbaycan Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva, Ermenistan'ın provokasyon yaptığını, Azerbaycan'ın da buna gerekli cevabı verdiğini söyledi. "Azerbaycan halkı ve devleti on yıllarca daha topraklarının işgalde kalmasını beklemeyecek" diyen Paşayeva "Eğer Ermenistan bu mesajı alıp da işgal ettiği toprakları terk etmezse daha beter cevaplar alacak" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Azerbaycan Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva, ülkesinde yaşanan çatışmayla ilgili olarak, "Ermenistan'ın yaptığı provakasyona gerekli cevabı verdik. Ermeniler mesajı doğru anlamazsa daha beter olacaklar" dedi.

Denizli'de Türk Ocakları'nın Hocalı katliamında ölenlerin anısına Karakurt Mahallesi'nde oluşturduğu hatıra ormanındaki fidan dikim törenine katılan Ganire Paşayeva, Ermenistan'ın son saldırısında yaşamını yitiren 12 Azeri askeri için birer fidan dikti.

Paşayeva, iki gündür devam eden Azerbaycan- Ermenistan arasındaki çatışmayı değerlendirdi.

Verdikleri mesajın Ermenistan tarafından doğru anlaşılmaması durumunda Azerbaycan'ın daha sert olacağını belirten Paşayeva, "Buradan çağrımız işgal ettikleri toprakları bırakıp gitmeleri yönündedir. İşgal devam ederse ordumuz sizi rahat bırakmayacak" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Viyana havalimanında terör alarmı Dünya PYD Çek Cumhuriyeti'nde temsilcilik açtı Dünya İran komandolarını Suriye’de konuşlandırdı Dünya İran komandolarını Suriye’de konuşlandırdı Dünya