Beklenen 1 Mayıs açıklaması geldi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu beklenen 1 Mayıs açıklamasını yaptı. Valilik 1 Mayıs'ın Taksim'de kutlanmasının mümkün olmadığını söyledi. Yasadışı terör örgütlerinin şiddete başvuracaklarına dair bilgiler aldık denildi.

Abone ol

Dün böyle söylemişti Vali Mutlu. 1 Mayıs'a saatler kala, İstanbul Valiliği'den merakla beklenen açıklama geldi. Valilik, Taksim'in 1 Mayıs'a açılmayacağını bir kez daha ilan etti.

İstanbul Valiliği Taksim'de 1 Mayıs kutlamalarına izin verilip verilmeyeceği konusunda yazılı açıklama yaptı. Valilik, "yasadışı terör örgütleri ve uzantılarının şiddete başvuracaklarına dair bilgiler aldık" dedi, insanların can ve mal güvenliği için Taksim'de kutlama yapılamayacağını söyledi.

Valilik, 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteyen sendikalara yeniden Avrupa Yakası'ndaki Yenikapı miting alanını gösterdi. Ve sendikaların Taksim Meydanı'ndan vazgeçmeleri, bu yönde emekçi kesime de çağrıda bulunmalarını istedi.

ulusalkanal.com.tr

AYM'den yeni 1 Mayıs kararı Gündem ODTÜ'de polis müdahalesi! Gündem İşçilere destek çığ gibi büyüyor Gündem Başbakanlık binası yine davalık oldu! Gündem