Başsavcı Mustafa Alper'e veda

Denizli'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Başsavcı Mustafa Alper ve şoförü için Denizli Adalet Sarayı'nda tören düzenlendi. Törene katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, başsavcı Mustafa Alper'in FETÖ'yle mücadelede görünmeyen kahramanlardan biri olduğunu söyledi. Savcı Alper, Aydın'ın Söke ilçesinde toprağa verildi.

Abone ol

15 Temmuz darbe girişimi sonrası ülkenin ilk askeri darbe girişimini iddianamesini hazırlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü son yolculuğuna uğurlandı.

Başsavcı Mustafa Alper'in naaşı son kez görev yaptığı Denizli Adliyesine götürüldü.

Adliye önündeki törene Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Adalet Bakanlığı müsteşarı Kenan İpek, eski bakan Selma Aliye Kavaf, çevre illerin başsavcıları, hakim ve savcılar, adliye personeli, çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Bozdağ, Başsavcı Alper için "15 Temmuz'un görülmez kahramanıydı" dedi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Niyazi Yar ise Mustafa Alper'in meslek hayatı boyunca kendisini hakikate adadığını, dürüst ve sadık bir dost olduğunu belirtti.

Törenin ardından Mustafa Alper'in tabutu başına gelen eşi Hatıran Alper ve kızları Aslı Begüm ile İrem Beril gözyaşı döktü.

ulusalkanal.com.tr

En köklü geleneklerimizden biri CKD ile yaşatılıyor Yurt Roman Kahramanları İstanbul Edebiyat Festivali, Bakan Avcı'nın katılımıyla başladı Yurt 6'ncı kattan böyle düştü Yurt Maganda kurbanı Alican'ın ölümü kamerada Yurt