İçişleri Bakanı Soylu, kaza alanında: "11 jandarma ve 1 şoför arkadaşımız hastanede"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'le Sakarya'daki ikinci patlamanın yaşandığı bölgeye geldi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Sakarya'da havai fişek fabrikasında yaşanan patlamanın ardından kalan mühimmatların imha edildiği yerde gerçekleşen kazanın olduğu bölgede helikopterle incelemelerde bulundu.

Daha sonra helikopterden inerek patlamanın meydana geldiği bölgeye geçen Bakan Soylu ve Orgeneral Çetin'in incelemelerine Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile öteki ilgililer eşlik etti.

Bugüne kadar Ankara'dan ve İstanbul'dan gönderilen patlayıcı madde imha ekipleri ile birlikte fabrikada kalan mühimmatın imha edildiğini açıkladı.

Soylu, yapılan son tahliye işleminde patlatılmak için götürülen mühimmatların boşaltılması esnasında kaza meydana geldiğini belirtti.

İçişleri Bakanı Soylu, "2'si Ankara'dan 1'i ise İstanbul'dan yönlendirilen patlayıcı madde imha ekibinden üyelerimiz şehit oldu." dedi.

ulusal.com.tr

Kız arkadaşını dövüp aracını vatandaşların üzerine sürmüştü! Bakırköy'de dehşet saçan maganda için istenen ceza belli oldu Gündem Ulusal Kanal'da yangın çıktı Gündem Sağlık Bakanı Koca'dan 13 il hakkında flaş açıklama Gündem "HDP kapatılsın" bildirisinden rahatsız oldular Gündem