F Tipi'nin para abisi tutuklandı!

Konya'da F tipi yapılanmanın para kaynağı olduğu iddiasıyla gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan avukat Memduh Oğuz bu kez tutuklandı. Savcılığın itirazını değerlendiren bir üst mahkeme avukat Oğuz ve sekreterinin "Fethullahçı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Abone ol

Konya'da F tipi yapılanmaya yönelik soruşturmada gözaltına alınan ancak nöbetçi hakim tarafından adli kontrolle serbest bırakılan Avukat Memduh Oğuz tutuklandı.

F tipinin para kaynağı olduğu iddia edilen Oğuz'un serbest bırakılmasına savcılık itiraz etti. İtirazi değerlendiren mahkeme, Avukat Oğuz ile birlikte sekreteri F. N. P'nin tutuklanmasına karar verdi.

Önce avukat Memduh Oğuz'un gözaltına alındığı, sekreteri F.N.P.'nin ise hukuk bürosundaki polis aramasından önce avukata ait tabanca ve mermileri otomobiliyle götürdüğü sırada yakalandığı öğrenildi.

Otomobilde bir tabanca, bin 500 kaçak mermi ve yaklaşık 500 bin lira değerinde para, altın ve dövizin bulunduğu öne sürüldü.

Avukat Memduh Oğuz'un "Fethullahçı terör örgütüne üye olmak ve adli görevini kötüye kullanma", sekreter F.N.P.'nin de aynı örgüte üye olmak suçundan tutuklandıkları belirtildi.

Oğuz ile sekreteri tutuklama kararlarının yüzlerine okunmasının ardından cezaevine gönderildi.

ulusalkanal.com.tr

İzmir uçağı acil iniş yaptı Gündem MGK'da alınan karar gereği Milli Güvenlik Siyaset Belgesi'ne son hali veriliyor Gündem Çiftçiler tarlayı terk ederse geleceğimiz tehlikede! Gündem Şehit madenci kızından 'cennete mektup' Gündem