Gaziantep'te feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Trafik kazasının bilançosu yine ağır oldu. Gaziantep’te mevsimlik işçileri taşıyan kamyonet ile bir minibüs kafa kafaya çarpıştı. 8 kişinin hayatını kaybettiği kazada 19 kişi de yaralandı.

Abone ol

4'ü olay yerinde 8 kişi hayatını kaybetti. Kanlı kazada 19 kişi de yaralandı.

Fıstık bahçesine giden mevsimlik işçileri taşıyan kamyonet ile bir yemek şirketine ait minibüs, kafa kafaya çarpıştı.

Kaza Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde “Oğuzeli- Elbeyli” karayolunda meydana geldi.

Olayın haberi alınır alınmaz bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yapılan tespitlere göre 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan 23 kişiden 4'ü hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece yaşanan feci kazada 8 kişi öldü, 19 kişi de yaralandı.

Suriyeliler kampına yemek dağıtan özel şirketin sürücüsü Ali Bor'un telefonu olay yerinde uzun süre çaldı. Kazada hayatını kaybedenlerden biri olan Bor'un telefonunu bulan jandarma ekipleri ise çağrıya yanıt veremedi.

Kazada ölenlerden birinin de kazaya karışan kamyonetin şoförü İbrahim Şahin olduğu belirlendi. Şahin'in 1 yıl önce evlendiği ve eşinin 7 aylık hamile olduğu kaydedildi.

ulusal.com.tr

Yasak bitti, balık tezgahları şenlendi Yurt Aydın'da ağaca asılı erkek cesedi bulundu Yurt 19 yaşındaki Feray Söner'in şüpheli ölümü Yurt Foça'da denize sızan akaryakıt temizleniyor Yurt