Şehitlerimiz uğurlandı

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel Nevşehir'de, Jandarma Komando Uzman Çavuş Muhammet Tufan Eskişehir'de Astsubay Metin Aydemir de Erzurum'da toprağa verildi. Kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma teğmen Hubeyib Turan ise yarın defnedilecek.

Abone ol

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 3 askerimiz memleketlerinde son yolculuğuna uğurlandı.

3 mehmetçik için Diyarbakır'da askeri tören düzenlendi.

Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel törenin ardından memlekti Nevşehir'e gönderildi. Vatandaşlar ilçedeki binaları Türk Bayrakları ile donattı.

Adıgüzel'in cenazesi Acıgöl Merkez Orta Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Acıgöl Karayel mezarlığında toprağa verildi.

28 yaşındaki şehit Jandarma Komando Uzman Çavuş Muhammet Tufan ise Eskişehir’de defnedildi.

2 yaşında Ömer Ali ve 6 yaşında Meryem isimli iki çocuğu bulunan Tufan’ın cenazesine binlerce yurttaş katıldı.

Şehidin cenazesi, Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Bir diğer şehit töreni de Erzurum'daydı.. 24 yaşındaki Şehit Astsubay Metin Aydemir'in haberini alan baba birlik mesajlarıyla teröre tepki gösterdi.

Şehit önce baba evine götürüldü. Helallik alındı.

TSK'da 4 yıl görev yapan şehit Aydemir, Erzurum Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan: Meclis'te 80 PKK'lı var Gündem Bahçeli'den 'sıkıyönetim' açıklaması Gündem 8 şehidin kimliği belli oldu Gündem Dolmabahçe'den şok görüntüler Gündem