Giresun'da can kaybı 9'a yükseldi

9 kişinin canını alan sel yüzlerce binaya ve tarım arazilerine de büyük zarar verdi. Giresun'da yaşanan felaketin yaraları sarılmaya başlandı. Hasar tespit çalışmalarının devam ettiği bölgede riskli binalar da tek tek yıkılıyor. Hala kayıp olan 7 kişiyi arama çalışmaları 4 ayrı noktada sürdürülüyor. Felaket bölgesinde bulunan 5 bakan gün boyu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Abone ol

Fekaket anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 9 kişinin canını alan sel bir anda işte böyle büyüdü.

Giresun'daki sel felaketinde ağır bilanço 5'inci günde daha da gözler önüne serildi. Dereli'de kaybolan 7 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor.

Sel ve heyelanın ardından bölgede enkaz kaldırma ve temizleme çalışmaları sürüyor. Çalışmalara yaklaşık 200 jandarma da destek veriyor.

Dereli'de riskli bulunan binalar tek tek yıkılıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Soylu kaybolanları arama çalışmalarının 4 ayrı noktada devam ettiğini söyledi.

Felaket nedeniyle kesilen elektrik hanelere dağıtılmaya başlanacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir gün içinde kesintilerin sona ereceğini duyurdu.

ulusal.com.tr

Bitlis'te teröristi annesi ikna etti Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: Suriye, Mısır ve Rusya ile ittifak planları devreye sokulmalı Gündem Yunanistan'dan 12 mil hamlesi Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Akdeniz'de de Ege'de de Karadeniz'de de hakkı olanı alacaktır Gündem