Şırnak ve Mardin'de şehit olan askerler için tören yapıldı

Şırnak ve Mardin'de PKK'lıların saldırısında şehit olan 10 mehmetçik için askeri tören yapıldı. Törenin ardından ardından şehitler memleketilerine gönderildi.

Abone ol

Bölücü terör örgütü saldırısında şehit olan 10 mehmetçik için görev yaptıkları illerde tören düzenlendi.

Yapımı süren Şırnak-Van karayolunda güvenliği sağlayan askerlere PKK'lılar ateş açmış, 6 mehmetçik şehit olmuştu.

Kahraman askerler için ilk tören Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında yapıldı.

Törenin ardından Jandarma Astsubay Çavuş Yunus Çiçek Afyonkarahisar'a, Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Alda Kayseri'ye, Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Güneri Aydın'a, Jandarma Uzman Onbaşı Burak Perçin Samsun'a, Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç Adana'ya, Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Tosun İstanbul'a uğurlandı.

Diğer törende Mardin'de yapıldı. Derik ilçesinde, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında patlatılmış, 4 asker şehit olmuştu.

Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Faruk Darbaş ile Jandarma Uzman Çavuşlar Enes Kaya ve Sedat Yıldız için tören yapıldı. Selen Kışlası’nda yapılan törenin ardından askerler memleketlerinde gönderildi.

ulusalkanal.com.tr

Atalay Filiz'in eski avukatına şok Gündem İzmir'deki fişleme davasında 8 sanığın savunması alındı Gündem Kadıköy-Kaynarca arasını 35 dakikaya indirecek çalışmalar son aşamada Gündem Bordo bereliler helikopterlerle getirildi Gündem