'Başbakanı tanımıyoruz'

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 1915 Ermeni Tehcirini "insalık suçu" ilan etmesine yanıt Talat Paşa Komitesi'nden geldi. Abide-i Hürriyet Parkı'nda Talat Paşa'nın mezarı başında toplanan komite üyeleri "Başbakanı tanımıyoruz" dedi. Ferit İlsever, "Tayyip Erdoğan'ın emperyalizmin sözcülüğünü" yaptığını vurguladı.

Abone ol

Talat Paşa Komitesi; "1915 tehcirini insalık suçu" olarak tanımlayan Başbakan Tayyip Erdoğan'a Talat Paşa'nın mezarı başından, Abidei Hürriyet Parkı'ndan yanıt verdi.

Komite sözcüsü Ferit İlsever, "Tayyip Erdoğan'ın emperyalizmin sözcülüğünü yaptığını" açıkladı.

İlsever; Başbakan Erdoğan'ın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin Doğu Perinçek kararına karşı İsviçre'nin itirazını hatırlatmasına da sert sözlerle yanıt verdi.

Çok sayıda kitle örgütü temsilcisi ve sanatçının katıldığı açıklamada Ermeni terör saldırısında şehit edilen Talat Paşa ve arkadaşları da anıldı.

Birleşik Kamu İş İstanbul Sorumlusu Zekeriya Çakmak, ADD Marmara Bölge Sorumlusu Ahmet Metin ve sanatçılar Gülsen Tuncer ile Fevzi Kurtuluş da Abidei Hürriyet Parkı'ndaydı.

Haber: ÖZer Sürmeli

Kamera: İnanç Saraçoğlu

ulusalkanal.com.tr

Yalana taaruz başlıyor Gündem Gül ve Erdoğan arasındaki sıkıntı derinleşiyor! Gündem Soykırım iddialarına en net yanıtı Kandilli Kilisesi Başkanı Kevorkyan verdi Gündem Taksim Cumhuriyet Anıtı çevresi kapatıldı Gündem