Pakistan'da şantiyeye saldırı: Çok sayıda ölü var

Pakistan'da bir şantiyeye silahlı saldırı düzenlendi. İnşaat işçilerinin kaldığı çadırlara düzenlenen saldırıda 20 işçi yaşamını yitirdi. Saldırının kim tarafından yapıldığı ise henüz bilinmiyor.

Abone ol

Pakistan güne saldırıyla uyandı. Bu kez hedef bir şantiyeydi. Belucistan eyaletindeki bir inşaata düzenlenen silahlı saldırıda 20 işçi hayatını kaybetti.

Turbat bölgesinden polis yetkilisi Mumtaz Ali'nin verdiği bilgiye göre, olay şafak vakti yaşandı. Bir baraj projesinde görevli işçilerin kaldığı çadırlara, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda ilk belirlemelere göre 20 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi de yaralandı.Yaralı işçiler hastaneye kaldırılırken, saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

Şantiye çevresindeki güvenlik üst düzeye çıkarıldı. Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, saldırıyı şiddetle kınadı, yaşamını yitiren işçilerin ailelerine taziyelerini iletti.

ulusalkanal.com.tr

Almanya casusluk için yasa hazırlığında Dünya Disha Ganguly evinde ölü bulundu Dünya Yemen'de son durum Dünya İsrail de Sünni mi? Dünya