Eşler ve çocuklar çağrılmadı: Bu neyin kaygısı?

AKP içindeki Cumhurbaşkanlığı süreci kaygılı işliyor. AKP yönetimi Kızılcahamam istişare toplantısını bu yıl Afyonkarahisar'da yapacak. Bu karara telekulak kaygısı neden oldu, çünkü bu toplantı da Cumhurbaşkanlığı adaylığı konuşulacak. Bir diğer güvenlik önlemi de eşlerin katılmayacak olması.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı adaylığı AKP içinde sancılı işliyor. Kimin aday olacağı konusunda istişareler devam ediyor.

Tayyip Erdoğan bu kez paretisini Afyonkarahisar'da topluyor. 1. gündem Cumhurbaşkanlığı adaylığı. 2. gündemse yeni dönemde şekillenecek AKP Genel Başkan ve merkez yönetimi.

AKP'nin İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, ilk kez Afyonkarahisar'da yapılacak. Nedeniyse yasa dışı dinlemelere karşı önlem alma. Kızılcahamam'daki kamp işletmesinin Gülen örgütüne yakın olması da değişikliğin ana nedenleri arasında.

AKP kurucu üyeleri, MKYK üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri, Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Üyeleri ile milletvekilleri katılacağı toplantı üst düzey güvenlik önlemleri altında yapılacak.

Özel bir ekip toplantının yapılacağı otelde böcek taraması yaptı. Başbakanlık koruma polisleri ve özel eğitimli bir ekip hem fiziki hem de teknik güvenliği sağlayacak.

Cuma günü başlayacak toplantıya eşler ve çocuklar çağrılmadı. Başbakan Erdoğan Cumartesi günü konuşacak ve güncel konular ele alınacağından basına giriş izni verilecek.

Kampta İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Fethullah Gülen ve devlet içindeki uzantıları hakkında kampsamı bir rapor sunacağı da belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

Bahçeli'nin Köşk üçgeni Gündem Ünlülerden Türk halkına çağrı Gündem Erdoğan’dan Almanya’ya şok! Gündem Kesin sonuçlar açıklandı Gündem