Çanakkale'de Mavi Vatan mitingi

105 yıl önce Çanakkale nasıl geçilmediyse bugün de Doğu Akdeniz’deki hak ve menfaatlerimiz ne pahasına olursa olsun korunacak. Böyle olacağına eminiz. Çünkü Mavi Vatanımızın hakimi bahriyemize, Türk Milletine güveniyoruz. O güveni 15 Mart’ta Türkiye Gençlik Birliği önderliğinde 30 bin genç Çanakkale’de dile getirecek.

Abone ol

Türkiye Mavi Vatan yıllarına girdi. 15 Mart günü 30 bin genç Mavi Vatan Mitingi’nde bir araya gelecek.

105 yıl önce kazandığımız Çanakkale Deniz Zaferi’nin bugün Doğu Akdeniz’de Türk Milletine ve Bahriyesi’ne tuttuğu ışık Mavi Vatan Mitingi ile anlatılacak. Mitinge Türkiye Gençlik Birliği ev sahipliği yapacak.

Türkiye Gençlik Birliği İzmir İl Başkanı Mustafa Gökmen, Çanakkale Şehitleri’ne saygı ve Mavi Vatan Mitingi’nin ayrıntılarını Ulusal Kanal’a anlattı.

15 Mart’ta Çanakkale’de olacak 30 bin gencin bini İzmir’den gidecek.

İzmir’de üniversitelerin yanı sıra liselerde de çalışmalar yürütülüyor. Türkiye Liseliler Birliği Sorumlusu Ümit Çalıkan, lise öğrencilerini Çanakkale’ye götürmek için ailelerle yapılan görüşmeleri aktardı.

15 Mart’ta yapılacak Mavi Vatan Mitingi’nin ardından Çanakkale Tarih Gezisi yapılacak. Gençler tabyalardan Congbayırına, müzelerden Şehitler Abidesi’ni rehberler ve tarihçilerle ziyaret edecek.

ulusal.com.tr

Kadan: Ateşkesi bozacak provokasyonlar olabilir Gündem Stoltenberg: NATO üzerine düşeni yapacak Gündem Engin Özkoç tartışmasına değindi Gündem Metin Topuz ve Osman Kavala hakkında karar Gündem