Ataklı İBB için aday adayı oldu

Usta Gazetesi Can Ataklı, CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu. AKP'nin rant alanına çevirdiği İstanbul'a, vatandaşa temiz bir el uzatmak isteyen Can Ataklı, "İnsanıyla bütünleşebilen bir şehir için" aday olduğunu söyledi.

Abone ol

40 yıla yakındır fikir emekçiliği yapan Can Ataklı, bu kez "temiz siyaset" diyerek yola çıktı. Ataklı CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı oldu.

Onu gazetelerde yazdığı binlerce köşe yazısı ve haberlerden, televizyon ekranlarından tanıyoruz.

Can Ataklı tam bir İstanbullu. Her gün otobüse, vapura biniyor. İstanbul'un kaosu ortasında işe yetişmeye çalışıyor.

"Bir şehir, insanla bütünleştiği zaman şehir olur" diyen Ataklı, AKP'nin rant alanına çevirdiği İstanbul'da "temiz bir siyaset" vaad ediyor.

Aday olmadan önce halkın fikrini aldığını söylüyor Ataklı. Onlardan gelen tepkiler doğrultusunda da kararını netleştirmiş.

Herkesin sorununu anlatabildiği ve çözüm alabildiği bir belediye başkanı olacağını söyleyen Can Ataklı, Cumartesi günü saat 14:00'te Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda halka adaylığını açıklayacak.

ulusalkanal.com.tr

Sağlıkta avuç içi dönemi Gündem “Sandık AKP'yi aklamaya yetmez“ Gündem İşçi Partisi İzmir'de yerel seçimlere hız verdi Gündem Hatay'da oto kiralama sahiplerinin başı dertte Gündem