“Merak etme kucağımıza düşecekler“

Başbakan Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasındaki telefon görüşmesine ait olduğu iddia edilen yeni bir ses kaydı yayınlandı. Kayıtlarda Başbakan Erdoğan'ın S. A. adlı kişiden alacağı 10 Milyon Dolar'ı beğenmediği ve oğluna "Alma, zaten kucağımıza düşecekler" dediği iddia ediliyor.

Abone ol

Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı daha internete sızdırıldı.

Youtube’a yüklenen kayıtta; iddiaya göre Başbakan ile Bilal Erdoğan arasında S. A. adlı işadamının 10 Milyon dolar rüşvet vermek istemesi konuşuluyor.

Kayıtta; Başbakan’ın Bilal Erdoğan’a "Parayı kesinlikle alma. Ne söz verdiyse onu getirecekse getirsin, getirmeyecekse gerek yok. Bunlar ne zannediyorlar bu işi ya" dediği iddia ediliyor.

Kaydı sızdıranlar; Başbakan’ın söz konusu rüşvet miktarını az bulduğunu ima ettiğini iddia ediyor. Ses kaydında ayrıca Başbakan'a ait olduğu iddia edilen sesten "Kucağımıza düşecekler merak etme" sözünün duyulduğu görülüyor.

ulusalkanal.com.tr

İşçi Partisi adayı Dr Cafer Özenir telekulakçıları yargıya taşıdı Gündem Kriptolu dinleme skandalı Gündem İşte kozmik odanın fotoğrafları Gündem Zeynep Küçük'ten önemli başvuru Gündem