Polisten saklanırken timsah saldırdı! Eli ve ayağı timsahın midesinde bulundu

Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre ABD'de Florida bölgesindeki şüpheli bir hırsız polisten saklandığı gölette 3.35 metrelik bir timsah tarafından öldürüldü.

Abone ol

Matthew Riggins (22), 13 Kasım'da kız arkadaşını arıyarak bir arkadaşıyla birlike hırsızlık amacıyla cesedinin bulunduğu yere gideceğini söylemiş. İlerleyen saatlerde yine kız arkadaşını arayarak yakalanacaklarını, bu nedenle polis köpeklerinden kaçmak için saklandıklarını iletmiş.

Sky News'in haberine göre, bu olayı ardından Riggins kayıp olarak rapor edildi. Cesedi 23 Kasım'da bir gölette bulundu. Yapılan incelemelere göre bir timsah saldırısının yol açtığı ağır yaralarının olduğu görüldü.

Yetkililerin açıkladığına göre saklanmak için girdiği gölete batan Riggins zaten dalgıçlara karşı fazlasıyla agresif olan timsah tarafından tuzağa düşürülmüş ve öldürülmüş.

Öte yandan şüphelinin eli ve ayağının timsahın midesinde bulunduğu bildirildi.

Cansın Çetin

ulusalkanal.com.tr

Moskova'dan NATO’ya Türkiye çağrısı Dünya Rus denizaltısı Suriye kıyılarına gönderildi Dünya Barzani'den açıklama: Bana göre bu mesele çok büyütüldü Dünya Moskova'da otobüs durağında patlama Dünya