ADSO'nun yıl sonu konseri büyüledi

Antalya Devlet Senfoni Orkestrasının yıl sonu konseri izleyenleri büyüledi. Fındıkkıran Balesi'nden bölümlerin gösterildiği konserde Michael Jackson şarkıları da seslendirildi.

Abone ol

Fındıkkıran Balesi'nden bölümler, Michael Jackson şarkıları ve Antalya Devlet senfoni Orkestrası...

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası 2015 sezonunu bu muhteşem gösteri ile kapattı.

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, İngiliz ve Rus sanatçıların solist olarak sahneye çıktığı 'Dünya Müzikleri' konseri verdi.

Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konseri Şef Patrick Souillot Cressot'un yönetti. Konserde, senfoniye uyarlanmış dünya müzikleri seslendirildi.

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'na, Antalya Devlet Opera ve Balesi eşlik etti. Konserde, balerin Laroslova Volkova ile balet Tolga Burçak danslarıyla izleyenleri büyüledi.

İngiliz sanatçı Louis İdiagbonya'nın Michael Jackson şarkıları seslendirdiği konserde, Rus sanatçı Tatsiana Siniahrybava da senfoni orkestrası eşliğinde senfoni müziği ile harmanlanmış neşeli pop ve caz şarkıları yorumladı.

ulusalkanal.com.tr

Ressam Nurdan İskender 3 gündür kayıp Kültür Sanat İş Sanat, Virtü-Öz Türküler’e ev sahipliği yaptı Kültür Sanat Bu konsere girmek için paranızın ya da biletinizin olması şart değil Kültür Sanat E. Tüma. Soner Polat, kitaplarını imzaladı Kültür Sanat