Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli İstihbarat Teşkilatımız dünya ölçeğinde çalışmalara imza atıyor

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın İstanbul’daki yeni karargahı törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verdi. Erdoğan, “Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin nefesi enselerindedir” dedi.

Abone ol

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın, Ankara’dan sonra İstanbul’daki “kale”si de hizmete açıldı. MİT Bölge Başkanlığı Hizmet Binası’nın açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, MİT’in yurt içi ve dışındaki faaliyetlerine değindi, terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.

Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye ve Libya’da elde ettiği başarılarda istihbarat çalışmalarının büyük katkısı olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Ayasofya’nın ibadete açılmasıyla ilgili tartışmalara da değindi. İstanbul’un stratejik önemine dikkat çekti.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın İstanbul Maslak’ta hizmete giren yeni karargahı, teşkilatın Ankara’dan sonraki en önemli ünitesi oldu. Modern ve akıllı bir bina olarak inşa edilen yapı, her türlü kara ve hava saldırılarına karşı koyabilecek özellikte donatıldı.

ulusal.com.tr

CHP'nin 37. Olağan Kurultayında gözler PM seçimlerinde Gündem Filistin Devlet Başkanı Abbas'tan Ayasofya tebriği Gündem Polonya İstanbul Sözleşmesi'nden çekiliyor Gündem CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Fethullah Gülen alıntısı Gündem