Rehineler de öldü

Amerika'nın Yemen'de El Kaide'nin kaçırdığı rehineleri kurtarmak için düzenlediği opersayonda rehineler de hayatını kaybetti. Pakistan ordusunun El Kaide liderlerine yönelik düzenlediği operasyonda da Adnan El Şukricuma ve üç militan öldürüldü.

Abone ol

Amerika Yemen'de El Kaide militanlarının kaçırdığı rehineleri kurtarmak için operasyon düzenledi, operasyonda rehineler de öldürüldü.

Amerikalı foto muhabiri Luke Somers ve Güney Afrikalı rehine Pierre Korkie bir süre önce El Kaide tarafından kaçırılmıştı. Örgüt, yayımladıkları bir videoda "ABD'nin üç gün içinde taleplerini yerine getirmemesi durumunda Somers'ın öldürüleceği" tehdidinde bulundu.

Bunun üzerine ABD Başkanı Barack Obama operasyon emri verdi. Ancak operasyon başarısız olunca rehineler de hayatını kaybetti.

Öte yandan, Pakistan'da da El Kaide liderlerine yönelik düzenlenen operasyonda örgütün liderlerinden Adnan El Şukricuma öldürüldü.

Pakistan ordusunun düzenlediği operasyonda Adnan El Şukricuma'nın yanındaki üç militanın da öldürüldüğü açıklandı.

ulusalkanal.com.tr

Yine ABD yine ölüm! Dünya ABD Savunma Bakanı Ashton Carter oldu Dünya O sempozyum İsrail'i telaşlandırdı Dünya Papa İsviçreli Muhafızlar komutanı Anrig'in işine son verdi Dünya