Yatağan işçileri Milas'ta destan yazdı

Yatağan işçileri Milas'ta destan yazdı. On binler, Muğla'daki termik santrallerin satışına karşı "Emek ve Bağımsızlık Mitingi"nde buluştu. Eyleme işçiden köylüye, milletvekilinden taraftar gruplarına herkes katıldı. CHP, MHP ve İşçi Partisi yöneticilerinin de katıldığı mitingte, taleplerin bir kez daha dile getirildi. Emekçiler, ülke gündemine bomba gibi düşen yolsuzluk iddialarını da ilginç bir şekilde protesto etti.

Abone ol

Davullar çalındı, sloganlar atıldı. İşçilerin özelleştirme protestosu Milas'ta yeri göğü inletti.

Emek mücadelesinin kalesi haline gelen Yatağan işçileri, Muğla'daki termik santrallerin satışına karşı "Emek ve Bağımsızlık Mitingi"nde buluştu.

Çevre illerden de gelen onbinlerce işçi, Milas Stadyumu'ndan Atapark Meydanı'na kadar coşkulu bir yürüyüş düzenledi.

Toplumun her kesimi emekçiler için tek yumruk oldu. İşçi ve memur sendikalarından, meslek odalarına; siyasi partilerden gençlik örgütlerine, taraftar gruplarına herkes alandaydı.

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı da alandaki yerini aldı.

İşçinin yürüyüşü yaklaşık 1 saat sürdü. Ardından al bayraklarla hınca hınç dolan meydanda, talepler bir kez daha dile getirildi. İşçiler özelleştirmelere karşı direniş yemini etti.

ulusalkanal.com.tr

“AKP cemaat yıkılacak“ Gündem Sınırda çatışma 1 asker yaralandı Gündem Bakırköy tek ses: Hükümet İstifa! Gündem ''Artık anlaşılmıştır'' Gündem