TGB'den Soma ile ilgili haberlere yanıt

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen etkinliğin gelirlerinin Soma faciasında yakınlarını kaybeden ailelere verileceğini açıklamış, bunun üzerine geçtiğimiz günlerde medyada yer alan haberlerde gelirlerin Soma'ya gönderilmediği iddiası ortaya atılmıştı. TGB Genel Merkezi bu iddialarla ilgili bugün İzmir'de basın açıklaması yaptı.

Abone ol

24 Mayıs 2014 günü Almanya'nın Oberhausen kentinde "19 Mayıs'tan Gezi'ye Vatan Ezgileri" ismiyle düzenlediğimiz etkinliğimizi, Soma'dan gelen acı haberlerle bir insanlık görevi olarak Soma'daki emekçilerimize yardım kampanyasına dönüştürmüştük. Bugün Soma'ya atfetmekten onur duyduğumuz etkinliğimizle ilgili bazı haber sitelerinde "TGB Soma'ya yardım paralarına mı kondu?" vb. çirkin ve ahlaksızca ifadelerle çeşitli haberler çıkmıştır. Bu haberler kesinlikle asılsızdır. TGB bugüne kadar verdiği bütün sözleri tutmuştur. Emeği ve alın terini en yüce değerlerden kabul eden TGB'nin böyle hinliklerle işi olmayacağını herkes bilir. TGB'nin itibarını zedelemeye yönelik bu gerçek dışı haberlerin hangi merkezlerce yazdırıldığını biliyoruz. Hırsızlığı ve yüzsüzlüğü yaşam felsefesi haline getirenler, herkesi kendileri gibi zannederler. Bu ülkenin onurlu ve vicdanlı gençleri, yavuz hırsızları bastıracaktır.

Dostlarımızdan bu tür haberlere itibar etmemelerini istiyoruz. Hızla gerekli hukuki işlemleri başlatarak bu asılsız haberlerin hesabını soracağız. Bir gerçek bin yalanı alt eder.

TGB Genel Merkezi

ulusalkanal.com.tr

Arazi tartışmasında katliam yaptı Yurt Akdeniz‘de deprem Yurt Minik Elif'in acı sonu! Yurt Türkiye için çok kritik uyarı Yurt