Son anda kurtarıldılar!

Şanlıurfa'da PKK'nın dağ kadrosuna götürmek istediği 3 genç kız son anda yakalandı. Polisin bomba ihbarı üzerine durduduğu araçta bulunan 3 genç kız, İstanbul'da yaşayan ailelerine teslim edildi. Araçta gözaltına alınan 2 kişi de adliyeye sevk edildi.

Abone ol

Polisin bomba ihbari üzerine durduğu araçtan PKK'ya götürülen 3 genç kız çıktı.

Şanlıurfa'da polisi arayan bir kişi, Viranşehir'den Mardin yönüne giden ve plakasını verdiği bir otomobilin bomba yüklü olduğunu söyledi.

Harekete geçen polis, ilçenin girişinde içerisinde 5 kişinin bulunduğu otomobili durdurdu.

Arama yapan polis suç unsuruna rastlamazken, otomobilde bulunanların tedirginliğinden şüphelendi. Şırnak'ta bir düğüne gittiğini söyleyen kişilerin akrabalık ilişkilerinin bulunmamasından kuşkulanan polis, 3'ü kız olmak üzere 5 kişiyi gözaltına aldı.

Viranşehir Emniyet Müdürlüğü'nde gerçek ortaya çıktı. Yaşları 15 ile 17 arasında değişen D.A., Z.K. ve İ.K. isimli genç kızlar, İstanbul'da yaşadıklarını ve PKK'nın dağ kadrosuna götürüldüklerini söyledi.

Gözaltına alınanı Selahattin K. ile Erdal B.'yi "Terör örgütüne eleman temin etmek" suçundan adliyeye sevk edildi. Polisin iletişim kurduğu aileleri de kızlarının PKK'ya götürülmek üzere kandırıldığını söyledi. 3 kız İstanbul'dan giden ailelerine teslim edildi.

ulusalkanal.com.tr

Otogar cinayetinin 6 şüphelisine tutuklama talebi Gündem Ulusal Kanal'a beraat Gündem Meteoroloji uyardı! Bu akşam etkili olacak! Gündem ABD, Gülen için seferber Gündem