Bilecik'te zincirleme kaza

Kar yağışı kazalara da davetiye çıkardı. Bilecik Osmaneli'nde 3 TIR, 2 kamyon ve 1 otomobil birbirine girdi. Zincirleme kazada 2 kişi can verdi. Bilecik'in bir başka noktasında da bulanan yolda kayan 9 TIR trafiğe engel oldu.

Abone ol

Kaza, Osmaneli-Bilecik karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Devrilen kamyona çarpmamak için fren yapan TIR'a arkadan gelen 2 TIR ile bir kamyon çarptı.

Aynı yönden gelen bir otomobil de en arkadaki kamyona çarpıp yoldan dışarı savruldu.

Kazada otomobil sürücüsü Rıdvan Kaymaz ile yanında oturan Gülhan Birecik hayatını kaybetti. Kaymaz ve Birecik'in cansız bedenleri ilçedeki Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan aynı saatlerde Bilecik-Adapazarı karayolunun 15'inci kilometresindeki Tüneller mevkiinde ise buzlanma nedeniyle 9 TIR kayarak yolu trafiğe kapattı.

Bazı TIR'lar bariyerlere çarparken bazıları da yoldan dışarı çıktı. TIR şoförleri, tuzlama çalışması yapılmadığı için araçların yoldan çıktığını belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Bu da metrobüs çilesi Yurt Kar hamalları vurdu! Yurt Antalya'da sera nöbeti Yurt Ayder Yaylası'nda kaybolan turistler kurtarıldı Yurt