Şırnak'ta 3 polis yaralandı

IŞİD bahanesiyle sokağa çıkan PKK'lılar gece de terör estirdi. Şırnak'ta zırhlı polis aracına molotof kokteylli saldırı düzenlendi. PKK yandaşları Hakkari ve Mardin'de de İpekyolu'nu ulaşıma kapatıp, askere ve polise saldırdı.

Abone ol

PKK'nın IŞİD bahanesiyle başlattığı eylemler gece saatlerinde de sürdü.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde 3 polis memuru ölümden döndü. Akşam saatlerinde toplanan PKK'lılar İpekyolu'na inen caddelerde yol kesti. Müdahale sırasında kaldırıma çarpan zırhlı polis aracı kaza yaptı.

Aracın devrilmesiyle birlikte 20 kişilik grup zırhlı aracı molotof yağmuruna tuttu. Araçta mahsur kalan 3 polisin yardımına meslektaşları yetişti. Yanmaya başlayan araç TOMA suyu ile söndürüldü.

Ofis mahallesinde toplanan farklı bir grup ise, kaçırdıkları iş makinesiyle İpekyolunu trafiğe kapattı. Olay yerine giden polisin zırhlı aracını göstericiler işmakinesiyle devirdi. Olaya takviye jandarma ekipleri müdahale etti.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde de tansiyon yükseldi. Şemdinli-Yüksekova yoluna barikat kuran bir grup gösterici, karayolunu trafiğe kapattı. Olaylar nedeniyle esnaf, dükkanlarını kapatmak zorunda kaldı.

Birçok ölümün yaşandığı Nusaybin'de de DBP'liler yolu trafiğe kapattı. Uyarıları dikkate almayan grup askere ve polise taşlarla saldırdı.

Çanakkale'de ise karşıt grupların karşılaşmasıyla gergin anlar yaşandı. İki grup arasında çıkan arbedede araya polis girdi. Olaylarda, 2 kişi gözaltına alındı.

ulusalkanal.com.tr

"AKP silahlandırıyor" Gündem O saldırının perde arkasında skandal iddia! Gündem İstanbul Barosu seçimlere hazırlanıyor Gündem Kanaat Önderi Demirci Telafer'i hatırlattı Gündem