Batman'da çatışma: 2 terörist öldürüldü

Batman'a eylem yapmak için gelen ve polisin "teslim ol" çağrılarına uymayan 2 terörist güvenlik görevlilerine ateş açtı. Çatışmada bir kadın terörist öldürüldü, diğeri de intihar etti

Abone ol

Batman'da PKK'ya yönelik operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada 2 kadın PKK'lının eylem yapmak üzere kente geldiğini belirledi. Polisin takip ettiği PKK'lılar bir araçla Sağlık ve Aydınlıkevler Mahallesi'nin kesiştiği Veysel Karani Caddesi'ne bırakıldı.

Teröristler araçtan inip yaya olarak yürümeye başladı. Polisin "teslim ol" çağrılarına uymayan kadın PKK'lılardan biri hızla olay yerinden kaçarken, diğeri üzerinde taşıdığı tabancayı çıkarıp başına ateş ederek intihar etti.

Polisin bir süre kovaladığı kadın terörist de polisle girdiği çatışmada öldürüldü. Ölen PKK'lıların cesetleri otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Batman Valisi Azmi Çelik, teröristlerin kırsaldan geldiğini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

İşte anılarıyla Ankara saldırısında dünyaya gözlerini yuman yurttaşlarımız... Gündem Ankara'daki terör saldırını protesto etmek isteyen TGB'lilere saldırı Gündem Kılıçdaroğlu: Terörün çözümü için 4 parti bir araya gelmeli Gündem Mersin'de düzenlenen kahvaltıya 400'ü aşkın yurttaş katıldı Gündem