Ankara Mamak'ta deprem meydana geldi! Gölbaşı da sallanmış (12 Haziran 2019 Çarşamba Kandilli Rasathanesi son depremler)

Ankara Mamak'ta 2.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gölbaşı'nda da dün saat 18.55'de yerin 3.9 kilometre derinliğinde 2.4 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedilmiş

Abone ol

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre saat 00:10'da Ankara Mamak'ta 2.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 8 kilometre olarak açıklandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı ise depremin büyüklüğünü 2.6 derinliğini ise 6 kilometre olarak açıkladı.

ANKARA GÖLBAŞI'NDA DA DEPREM OLMUŞ

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, dün Ankara Gölbaşı'nda da 2.4 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş.

Depremin saat 18.55'de olduğu belirtildi.

Yerin 3.9 kilometre derinliğindeki depremin herhangi bir hasara yol açmadığı bildirildi.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

Komandolar, 2 teröristi etkisiz hale getirdi Gündem Toplu sözleşmede dikkat çeken iki konu masada Gündem Shanahan'ın mektubu paçavra hükmünde Gündem Mehmet Ali Kulat, Erdoğan'ın aldığı kararı açıkladı! Kampanya Binali Yıldırım üzerinden yönetilecek Gündem