Aysal neden aday olmayacak?

2 yıl sonra başkanlık görevini devredeceğini söyleyen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bu kararı almasındaki nedenleri açıkladı. Aysal, yerine gelecek başkan adayının 2 yıl içinde hazır olacağını söyledi.

Abone ol

GS TV’ye açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, gelecek seçimde neden başkan adayı olmayacağını açıkladı.

"Benim planımda Galatasaray 2 sene daha var. 40 yaşında olsaydım, aday olmayı düşünebilirdim ama artık ikinci bir düşünme şansımın olduğunu zannetmiyorum"

Aysal, yerine gelecek yeni başkanın 2 sene içinde hazır olacağını söyledi.

"Genç ve dinamik bir arkadaşımızın hazırlanması için, 2 senelik bir dönemin daha olduğunu belirtmek istedim. Galatasaray layık olduğu başkanı hazırlar ve seçer. Böyle olması gerekiyor. İleriye dönük her belirsizlik başarıyı engeller. Galatasaray'ın kültürü, kuruluş şekli çok farklı. Biz de bu farklılığı korumaya çalışıyoruz"

Aysal, Euroleague şampiyonu olan Galatasaray Odeabank'ın başarısını kutlamak için gerçekleştirdikleri yemeğe, final maçını oynadıkları Fenerbahçe yöneticilerini de davet ettiklerini söyledi.

"Ama karşı tarafın ciddi bazı meşguliyetleri olduğu yönünde yanıt geldi. Katılamayacaklarını öğrendik. Gayet tabii üzüldük. Önümüzdeki dönemlerde muhakkak bu tip ufak engelleri de aşacak kültür seviyesine hepimiz kavuşacağız"

Başkan Aysal, Bursaspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçını da değerlendirdi.

"Deplasmandaki Bursaspor maçı kendi sahamızda berabere kaldıktan sonra kupa yolunda büyük önem kazandı. Teknik ekibin ve oyuncuların kolay kolay kupadan vazgeçeceklerini zannetmiyorum. Çok güzel bir maç bizi bekliyor. İyi bir sonuç bekliyorum"

ulusalkanal.com.tr

Derbiye Passolig Kart şart! Spor Beşiktaş idmanında şok kavga Spor Aslan Timsah avında! Spor Arroyo sakatlandı, Barça kazandı Spor