4 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Abone ol

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG'nin Barış Pınarı bölgesinde huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik sızma girişimi, kahraman komandolarımız tarafından önlendi. 4 PKK/YPG'li terörist, başarılı bir operasyon ile amaçlarına ulaşamadan etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

Çukurca ve Haftanin'de PKK'ya ait mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesi ve Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde yürütülen operasyonlar kapsamında, bölücü terör örgütü PKK'ya ait sığınak ve mağaralarda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçiridi.

Yapılan aramalarda ele geçirilen ikisi gece görüş olmak üzere 3 dürbün, iki el bombası, 5 fünye, iki adet 60 milimetrelik havan mühimmatı ve 287 doçka mermisi, 3 adet RPG-7 roketatar mühimmatı ve 4 adet RPG-7 sevk fişeği, iki güneş enerjisi paneliyle yaşam malzemeleri imha edildi.

Doğu Perinçek yazdı: Merhaba Kamuculuk-23 Milli Egemenlik projesi olarak Köy Enstitüleri Gündem Prof. Dr. Yalçın Kaya: Çiftçiye ilk önce güven aşılamamız gerekir Gündem Yükseköğretim ve sağlıkta şiddet düzenlemelerini içeren kanun Resmi Gazete'de Gündem Erdoğan'dan Gamze Pala'nın ailesine taziye telefonu Gündem