Kılıçdaroğlu'ndan Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu, "Devlete hizmet eden herkese saygı duyarım. Davutoğlu ile defalarca görüştüm. Abdullah Gül, tarafsızlığını olabildiğince koruyan bir Cumhurbaşkanıydı" dedi. Kılıçdaroğlu Ali Babacan ile ilgili "Herhangi bir ilişkim yok sayın Babacan ile." ifadelerini kullandı

Abone ol

Bir televizyon programına katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Ergenekon tertibinin düğmesine basan isim olan eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü övdü.

Gül, Ergenekon tertibinde yönlendirici olmuş, daha Ergenekon kumpası ortada yokken, bir evde bulunan bombalar için "Bu bombalara dikkat edin bunların arkası gelecek" demişti. Gül, kumpas davası için "Bir savcı bulun" talimatını da vermişti. Basında çıkan uydurma delillere de hep destek vermişti.

Kılıçdaroğlu, eski Dışişleri Bakanı ve eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nu yüceltti. Davutoğlu, teröristlerin Türkiye'de tedavi edildiği, dış politikada Türkiye'nin çıkmaza girdiği dönemde görev yapmıştı.

Dönemin Başbakanı Davutoğlu da Ergenekon kumpas davasının arkasında duran isimlerdendi. Davutoğlu da bunu yapıyordu. Ben onlara saygı göstermez miyim, saygı duyarım."

ulusal.com.tr

Yekta Güngör Özden'in acı günü Gündem Emeklilikte yaşa takılanlardan EYT'lilerden İstanbul kararı: Değiştirildi Gündem Denizli'de Milli Mücadele günü Gündem Ordu Valisi Yavuz'dan açıklama: 61 bina ve 80 konutu tahliye etmek durumunda kaldık Gündem