29 Ekim'e özel Atatürk hologramı

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları akşam saatlerinde de devam etti. Türkiye'nin ilk Atatürk hologramı vatandaşlarla buluşturuldu. Etkinlikler kapsamında ışık şovları ve haritalama gösterimleri de yapıldı.

Abone ol

Önce Türk Bayrağı süsledi denizi sonra da su perdesinden Atatürk'ün sesi yükseldi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin ilk Atatürk hologramını İstanbullular ile buluşturdu. Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhuriyet Atatürk'tür temasıyla gerçekleştirilen etkinlik canlı yayınlandı.

Hologramın sonunda Atatürk'ün sesinden Nutuk okundu. Su perdesine Atatürk'ün fotoğraflarının yanı sıra, "Cumhuriyetimiz 97 yaşında" ve "Cumhuriyet cesarettir" yazıları yansıtıldı.

Etkinlikler kapsamında ışık şovları ve haritalama gösterimleri de yapıldı. Kovid-19 tedbirlerinin uygulandığı kutlamalar, vatandaşlar tarafından da cep telefonlarıyla kaydedildi.

Bayramı kutlamaları 4 gün boyunca Kuzguncuk Parkı, Salacak, Ortaköy ve Kabataş sahillerinde ışık gösterileriyle devam edecek.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 97. yıl kutlamaları kapsamında Çamlıca Camisine de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı mahyalar asıldı.

ulusal.com.tr

Muharrem İnce A takımını açıkladı Gündem AB'nin hedefi Mavi Vatan Gündem PKK'lı teröristten 'HDP' itirafı Gündem Azerbaycan ordusu 9 köyü daha Ermenistan işgalinden kurtardı Gündem