Kaynak Holding'e kayyum

F tipi örgütün finans ayağı bir darbe daha yedi. Kaynak Holding bünyesindeki 19 şirket, 1 vakıf ve 1 derneğe kayyum atandı

Abone ol

F tipi örgütün finans kaynaklarına yönelik operasyonlar kapsamında Kaynak Holding yönetimine el kondu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığ "Paralel Devlet Yapılanması" soruşturmasın kapsamında Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve bir derneğe kayyum atanmasına karar verdi.

Ataması yapılan kayyum yetkilileri sabah saatlerinde şirketin İstanbul Üsküdar, Bağcılar ve Bayrampaşa'daki yönetim binalarına gitti. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şirket binalarında inceleme yaparken çevik kuvvet ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Kayyumların, işlemlere başlamak için şirketlerin eski yöneticilerinin beklediği öğrenildi. Edininilen bilgiye göre holdingin İzmir'deki bir şirketine de kayyum ataması yapıldı.

Eğitim yayıncılığı, perakende ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Kaynak Holding'in bünyesinde Sürat Kargo, Nt Mağazaları, Fem ve Anafen Yayınları gibi şirketler bulunuyor.

İşte Kaynak Holding'e bağlı olan şirketler:

İstanbul’da korkutan yangın Gündem TBMM açıldı! Bundan sonra ne olacak? AKP'nin 4 planı var Gündem İşte G 20'den çıkan sonuçlar Gündem Taksim'de kemik parçaları bulundu Gündem