Kadir Şeker için istenilen ceza belli oldu

Kadir Şeker için istenilen ceza belli oldu. Şeker, hakkındaki iddianame kabul edilirse 12 yıldan 18 yıla kadar yargılanacak.

Abone ol

Kadir Şeker'e istenilen ceza belli oldu.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, şiddet gören kadına yardım etmek isteyen üniversite öğrencisi Kadir Şeker, yaşanan arbede sonucunda 19 suçtan kaydı olan Özgür Duran'ı bıçaklayarak öldürmüştü.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmasını tamamladı. Başsavcılık tarafından olaya dair hazırlanan iddianame Konya Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

İddianamede Şeker'in "kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına kadar yargılanması talep edildi.

Kadir Şeker'in suçu tahrik altında işlediği belirtilerek, Türk Ceza Kanunu'nun 29'uncu maddesine göre de indirim yapılması istendi.

Zanlı hakkındaki iddianame Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilirse 12 yıldan 18 yıla kadar, ayrıca yanında taşıdığı bıçak içinde "Yasak Bıçaklar ve Diğer Aletlerle İlgili Suçlar ve Cezaları" kapsamında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacak.

ulusal.com.tr

Prof. Dr. Naci Görür Silivri’de görülen deniz çekilmesinin nedenini açıkladı Yurt Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı Yurt Meteorolojiden kar uyarısı Yurt BİDOS'tan Çanakkale yürüyüşü Yurt