Bahçeli'den darbe uyarısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım seçimleri üzerinden darbe uyarısı yaptı. Seçim sonuçlarına saygı duyulması gerektiğini söyleyen Bahçeli, "Eğer seçim yoluyla ülke krizde kalıyorsa farklı arayışlar ortaya çıkar" dedi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarında darbe uyarısı yaptı.

Bahçeli, NTV yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Seçimin kaosa yola açtığını belirten Bahçeli, "Eğer Türkiye, seçim yoluyla bir kaos, krizde kalıyor ve bunda da seçim korkusuyla bu kaosa ve krize tahammül gösterme alışkanlık haline geliyorsa Türkiye'nin toplumsal dengesi bozulmuş, hiçbir sorunu çözülmemiş hale gelir. Bu da büyük sıkıntılar yaratır, farklı arayışlar ortaya koyar. Bu farklı arayışları bu ülke çok yaşamıştır. Bunları tekrar yaşamak istemiyorsak, demokrasi içerisinde çözüm bulmalıyız. Seçimlerin ortaya çıkardığı sonuçlardan bir sonuç üretmeliyiz. Türkiye'yi istikrara, barışa, huzura kavuşturabilecek bir ülke yönetimini bulmalıyız."dedi.

Bahçeli, seçimlerde ortaya çıkan sonuca saygı duyulması gerektiğini söyledi.

Bahçeli, 1 Kasım'da da aynı sonuç çıkması durumunda HDP dışındaki partilerle koalisyon yapabileceklerini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

"Herkesi bembeyaz görmeye başladım" Tedavi için gerçek rakı içirildi Gündem Kartopundan çığ yaratmak Gündem Askerleri taşıyan otomobil kaza yaptı: 1 şehit, 4 yaralı Gündem AGİT heyeti Vatan Partisi'ni ziyaret etti Gündem