Berkan ile Sercan'ın 'antipatik' kavgası olay oldu... Survivor 60. bölüm fragmanı yayınlandı!

TV8 ekranlarında her gün yayınlanan Survivor 2020 programının yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam Berkan ile Sercan'ın ağız dalaşı gündem olacak.

Abone ol

Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2020'de bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Potadaki iki ismin önceki günlerde belli olduğu yarışmada bugün iki takımın SMS birincileri ve ikincileri yeni isimleri de potaya sokacak.

Bugün yayınlanacak olan ödül oyununda ünlü takımın kendi içerisinde gerginlikler yaşadığı ve Mert ile Ersin'in bunun ardından da Mert ile Sercan'ın tartıştığı görülüyor.

Oyunun sonunda ise Sercan'ın "Antipatik görünüyorsun" sözleri üzerine konuşmak isteyen Berkan, asıl antipatik görünenin kendisi olduğunu söyleyince laf dalaşı uzadı.

SURVIVOR 60. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Osman oyunu bozdu! Kuruluş Osman 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman 18. bölümün tamamını izle... Medya Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman 18. bölüm fragmanı izle... Kuruluş Osman 17. bölümde neler yaşandı? Medya Reyhan kararlı! Yemin 236. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 237. bölüm fragmanı izle... Medya Rashi nişanı mahvediyor! 28 Nisan Salı 2020 Masum 37. bölüm fragmanı izle… Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? Masum özet… Medya