ABD'li TV yıldızı Kım Kardashıan soykırım yalanı için Ermenistan'a gitti

Tarihi ve hukuku bir kenara bırakan Ermenistan, soykırım yalanının 100'üncü yılı için ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'a sarıldı. Etkinlikler kapsamında Ermenistan'a giden Kardashian Başbakan Hovik Abrahamyan tarafından devlet başkanı gibi karşılandı.

Abone ol

Tarih ve hukuk bir kenara itildi, soykırım yalanının 100'üncü yılı için magazin figürleri devreye sokuldu.

AİHM'in Perinçek-İsviçre davasındaki kararı ile Meclis hukuk yolları kapanan Ermenistan bu kez de televizyon yıldızı Kim Kardashian'a sarıldı.

Ermeni asıllı ABD’li televizyon yıldızı Kardashian, kızı ve eşi Kanye West'le birlikte Ermenistan’a gitti.

Sözde soykırımın 100. yılı etkinlikleri kapsamında Ermenistan’a giden Kardashian ve ailesini Başbakan Hovik Abrahamyan karşıladı. Kardashian için "devlet başkanı" gibi tören düznelendi.

Ermenice bilmeyen Kim Kardashian İngilizce konuştu, “Ermeni soykırımının uluslararası alanda tanınması ve kınanması için mücadeleye devam edeceğime söz veriyorum” dedi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında görüntülenen Kim Kardashian'ın sekiz günlük ziyaretinde sözde soykırım ilgili bir belgesel çekeceği belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

Japonya’da 130’dan fazla yunus balığı karaya vurdu Dünya İnanılmazı başardı Dünya Vagonla peron arasına sıkışan kadın böyle kurtarıldı Dünya Haiti'de gemi battı: 21 ölü Dünya