Fenerbahçe'den Feyzioğlu'na tam destek

Türkiye Barolar Birliği'nin tutukluluk önerisine Fenerbahçe'den de destek geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, özel görevli mahkemelerin bakmaya devam ettiği davaların gayrimeşru ve yok hükmünde sayılması istendi. Fenerbahçe yönetim kurulu, "genel mahkemelerde yeniden yargılama yolunun açılması girişimini koşulsuz destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Türkiye Barolar Birliği'nin tutukluluk ile ilgili önerisine Fenerbahçe'den destek geldi.

Fenerbahçe, Feyzioğlu'nun önerisine koşulsuz destek verdiklerini açıkladı. Yönetim Kurulu, "Sayın Feyzioğlu tarafından bize ulaşan görüşme talebi olumlu karşılanmış; Fenerbahçe'nin konu hakkındaki düşünce ve görüşleri kendisine iletilmiştir" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, yargı tartışmasının "dikkatle ve özenle takip edildiği" ifade edildi.

“2 Temmuz 2012 tarihinde TBMM'nin iradesi ile ceza yargılaması hukukunda Özel Görevli Mahkemelerin kaldırılmasına karar verilmiştir. Bu andan itibaren, söz konusu mahkemeler tarafından verilen hükümler, artık yalnızca esastan değil şeklen de gayrimeşrudur. Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçeliler bu gayrimeşruluk ve hukuksuzlukla karşı karşıya bırakılmıştır”

Fenerbahçe, Feyzioğlu'nun girişimini koşulsuz desteklediklerini kaydetti.

“Özel Görevli Mahkemelerin bakmaya devam ettiği davaların gayrimeşru ve yok hükmünde sayılarak, genel mahkemelerde yeniden yargılama yolunun açılması girişimini koşulsuz destekliyoruz.”

Fenerbahçe, Yargıtay'ın tarafsız hareket ederek Şike dosyasını bekletmesini istedi.

ulusalkanal.com.tr

Ulusal Kanal görevden alınan müdürleri araştırdı Gündem HSYK AKP'ye bağlanıyor! Gündem Kumpasçı hakimin sicili Gündem Burhan Kuzu'dan AİHM yorumu Gündem