Bordo bereliler Amanos Dağları'nda terörist grubu takip ediyor

Mehmetçik Amanos Dağları'nda üslenen 70-80 kişilik PKK'lı grubu sıcak takibe aldı. Terörist grubun içinde bölge sorumlusu "Toros" kod adlı Seyithan Sinet ve yardımcısı "Tufan" kod adlı İbrahim Şengül de bulunuyor.

Abone ol

Jandarma Özel Harekat, Jandarma Komando ve Bordo Beleri birliklerinden oluşan 500 kişilik tim Amanos Dağları'nda bulunan PKK'lı teröristlerin peşine düştü.

İstihbarat birimleri, Kandil ile Amanoslar arasındaki şifreli telsiz konuşmalarını çözdü.

Konuşmalarda Kandil, Amanoslar'dan eylem yapın. Amanoslar'dan eylem duyulması çok önemli diyerek Amanoslar'daki PKK'lı gruba talimat verdiği belirtildi.

Bunun üzerine Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı Özel Kuvvetler Komutanlığı bölgeye 8 bordo bereli timi gönderdi. Operasyonlara Bordo Bereli'lerin yanı sıra Jandarma Özel Harekat ve Jandarma Komando timleri de destek veriyor.

Amanoslar'da tahmini olarak 70-80 kadar terörist bulunuyor. Terör grubunun içinde "Yeşil Liste'de bulunan ve Amanoslar sorumlusu olan "Toros" kod adlı Seyithan Sinet ve yardımcısı "Tufan" kod adlı İbrahim Şengül de yer alıyor.

ulusalkanal.com.tr

Bülent Arınç'ın çalıştayı iptal edildi Gündem Selahattin Demirtaş'tan tehdit gibi açıklama Gündem Selahattin Demirtaş'tan tehdit gibi açıklama Gündem Şanlıurfa'nın şehidi son yolculuğuna uğurlandı Gündem