Vatan'da birleşiyorlar

“Vatan’da birleşiyoruz” diyen önemli isimler İşçi Partisi'ne katılmaya bugün de devam etti. Eski CHP Milletvekili Semih Eryıldız, Eski DSP Milletvekili Hasan Macit, CHP Emek Platformu Başkanı Hasan Fehmi Mavi, TRT’nin duayen spikerlerinden Mehpare Çelik, Atatürk Kültür Merkezi ilk kadın başkanı Taciser Onuk ve Eski Milli Kütüphane Başkanı Celal Tok İşçi Partisi’ne katıldı.

Abone ol

Milli Hükümet için Birlik kurultayına saatler kala İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek partisine yeni katılan isimleri tanıttı.

Atatürk Kültür Merkezi'nin ilk ve tek kadın başkanı olan Prof.Dr. Taciser Onuk, İşçi Partili olduğu için büyük bir heyecan duyduğunu belirtti.

“Bir gün mutlaka iktidar olacağız” diyen TRT'nin duayen spikerlerinden Mehpare Çelik de İşçi Partisi'ni neden tercih ettiğini anlattı.

Vatanda birleşmeye katılan bir başka isim de eski Milli Kütüphane Başkanı Celal Tok'du.

Geçen hafta CHP’den istifa eden İzmir CHP Emek Platformu Başkanı Hasan Fehmi Mavi'nin İşçi Partili olarak ilk mesajı da emekçilere yönelikti.

Eski DSP Milletvekili Hasan Macit ile eski CHP milletvekili Prof. Dr. Semih Eryıldız da İşçi Partisi'ne üye oldu.

ulusalkanal.com.tr

Haşim Kılıç siyasete mi giriyor? Gündem Erdoğan neden Houston'a indi? Gündem Beşir Atalay sinyali verdi: Değişiklik olabilir Gündem Kan donduran vahşetin sır perdesi aralanıyor! Gündem