Mahkemeden Passolig kararı

Ankara 16’ıncı Tüketici Mahkemesi, Taraftar Hakları Dayanışma Derneği’nin Passolig uygulamasının iptali için Türkiye Futbol Federasyonu’na açtığı davada kararını verdi. Mahkeme Passolig uygulamasının devamına hükmetti

Abone ol

Mahkemeden Passolig uygulaması için devam kararı verildi.

Taraftar Hakları Dayanışma Derneği’nin Passolig uygulamasının iptali için Türkiye Futbol Federasyonu ve Aktif Bank aleyhine açtığı davanın karar duruşması bugün yapıldı.

Ankara 16’ıncı Tüketici Mahkemesi, Passolig uygulamasının devamına karar verdi.

Taraftar Hakları Dayanışma Derneği Avukatı Ertuğrul Cem Cihan, Ulusal Kanal’a yaptığı açıklamada, gerekçeli kararın henüz açıklanmadığını ifade etti. Cihan “gerekçeli karar açıklandıktan sonra gerekeni yapacağız.” Dedi.

Öte yandan Tüketici Mahkemesi, federasyonların elektronik kart bilgilerinin reklam ve pazarlamasındaki yetkilerini, üçüncü kişilere devredebileceğine ilişkin maddenin iptaline karar verdi.

Bu kararla birlikte, kulüpler bundan sonra Passolig kartlarının tanıtım ve pazarlaması için başka kurumlarla ticari anlaşmalar yapamayacak.

ulusalkanal.com.tr

Dopingli şampiyona kulübünden şok Spor İnfantino'nun FIFA başkanlığı için korkunç iddia! Spor Buz hokeyinde çifte skandal!.. Spor Dursun Özbek Yönetimi, 'Devrim' gibi bir karara imza atıyor!!! Spor