Erdoğan şimdi de "Kovun" dedi

Başbakan Tayyip Erdoğan, gazeteciler Yılmaz Özdil ve Yazgülü Aldoğan'ı hedef gösterdi, iki gazetecinin kovulmasını istedi. Özdil ve Aldoğan, haklarında kara propoganda yapıldığını vurguladı. Gazeteci Yılmaz Özdil, "Orada insanları öldürdüler. Şimdi bunu kapatmak için kara propoganda yapıyorlar" diye konuştu.

Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan, gazeteci Yılmaz Özdil'i bu sözlerle hedef aldı. Erdoğan'ın hedefindeki bir diğer isim de, gazeteci Yazgülü Aldoğan'dı.

Erdoğan iki gazetecinin kovulmasını istedi.

Yılmaz Özdil Başbakan'a anında yanıt verdi, "Kendi söyledikleri lafları bize mal ediyorlar. Orada insanları öldürdüler" dedi. Yazgülü Aldoğan da saldırılardan korkmadığını kaydetti.

İki gazetecinin hedef gösterilmesine Gazetecilere Özgürlük Platformu da tepki gösterdi. Yazılı açıklamada, "yaşanan felaketlerde siyasi sorumluluk alamayanların, medyanın sorumluluğunu sorgulamaya kesinlikle hakkı yoktur" denildi.

ulusalkanal.com.tr

Ramazan Doğru'dan şok iddia Gündem Milli Takım Soma'da Gündem 'Patron için biz değil, kömür önemli' Gündem Soma için Samsun’dan yola çıkan 1919 genç Ankara’da Gündem