Ölümler son Bulsun, çevre yolu yapılsın

Abone ol

TekirdağMuratlı İlçesinin içinden geçen çevre yolu ölümlere sebebiyet veriyor. Mustafa Kemal Caddesinde bulunan yolda son on yılda 10’dan fazla Muratlılı yurttaş hayatını kaybetti. Trafik lamlarının da olmadığı yolda vatandaşlar karşıdan karşıya geçmek için zorlanıyor. Büyük araçlarında geçtiği yol tehlike saçıyor. İşçi Partisi Muratlı ilçe başkanlığı konu ile ilgili imza kampanyası başlattı. 3 bin imza toplayan İşçi Partisi imzaları Ulaştırma Bakanlığına gönderecek. Muratlının içinden geçen yolu yurttaşlara sorduk. Yurttaşlar sorunlarını Aydınlık Gazetesine anlattı.

Öğrenciler, Okula Giderken Zorlanıyaruz.

Aydınlığa konuşan öğrenciler Muratlının içinde geçen ve büyük araçlarında geçtiği yoldan duydukları rahatsızlığı anlattı. “biz okulumuza gidip gelirken bu yolu kullanıyoruz. Ve karşıdan karşıya geçerken korkuyoruz. Araçlar çok hızlı geliyorlar tedirginlik yaşıyoruz. Aniden araç çıkabiliyor. Burada trafik lambaları da yok. Korkuyoruz.” Dedi.

Her sene yol, kurban alıyor

Muratlı yurttaşlardan Selehattin Var ölümlerin her yıl olduğunu söyledi. “Muratlı nüfus olarak arttı. Yol tam olarak Muratlı ilçemizin içinden geçiyor. Sizinde gördüğünüz gibi trafik çok yoğun, her sene burada ölümler oluyor. Bunlar yaşanmasın. Çevre yoluyla şehir içinden geçen bu yolu taşısınlar. Yol şehrin dışından geçsin. Ölümler olmasın. Her sene bu yola kurban vermeyelim.” Dedi.

İşçi Partisi Harekete Geçti.

Muratlıda yaşanan bu duruma sessiz kalmayan işçi partisi “Çevre yolu yapılsın İnsanlar Ölmesin” diyerek imza kampanyası başlattı. İşçi Partisi Muratlı ilçe başkanı Fikret Deliormanlı durumu değerlendirdi. Deliormanlı “Şehrimizin içinden geçen bu yol her sene can alıyor. Artık bu canlarımızı kaybetmeyelim. Bunun için bir imza kampanyası başlattık. Şu andan 3 bin imzaya ulaştık. Bunları gerekli mercilere ulaştıracağız. Burada bir çevre yolu yapılırsa trafik azalacaktır. Bunun için Çevre yolu yapılsın İnsanlar Ölmesin imza kampanyası yaptık.” Dedi.

Haber:İmdat Şahin

ulusalkanal.com.tr

Artık yeter, milletin parkını millete bırakın! Yurt Servis şoförleri Kadir Topbaş'a seslendi Yurt Önlem alınmazsa semenderler yok olacak! Yurt Sınırda 14'üncü gün Yurt