İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıda ölenlerin kimlikleri belli olmaya başladı

Terör saldırısında hayatını kaybedenlerin cenazeleri İstanbul'daki Adli Tıp morguna kaldırıldı. Şu ana kadar kimliği tespit edilen 37 kişiden 24'ünün cenazesi ailelerine teslim edildi. Terör kurbanlarından bazıları cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Yakınlarından haber almayan vatandaşların, Adli Tıp önündeki bekleyişi ise sürüyor.

Abone ol

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden 41 kişi ve 3 teröristin cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi.

Saldırı sonrası yakınlarından haber alamayan vatandaşlar da Adli Tıp binası önündeydi.

Kimlik tespit çalışmaları biten 37 kişiden 24'ünün cenazesi aillerine teslim edildi.

Adli Tıp binası önünde bekleyen aileler kimlik tespiti için sırayla içeriye alındı.

Atatürk Havalimanı'nda yer hizmeti veren ve saldırıda hayatını kaybeden 9 kişinin isimleri de açıklandı. O isimler, Mahmut Mer, Mahmut Çizmecioğlu, Mahmut Eymen Demirci, Abdülhekim Buğda, Çağlayan Çöl, Gülşen Bahadır, Yusuf Haznedaroğlu, Ercan Sebat ve Adem Kurt oldu.

Turistleri havaalanına getiren tercüman Ertan An, yer hostesi Gülşen Bahadır, spor hocası Serkan Türk, otel çalışanı Murat Güllüce ve Gümrük Muhafaza memuru Umut Sakaroğlu da hayatını kaybedenler arasında yer aldı.

Sakaroğlu'nun cenazesi havalimanındaki törenin ardından memleketi Hatay'a gönderildi.

Bölgede taksicilik yapan Ali Zülfikar Yorulmaz, Erol Eskisoylu ve Mustafa Bıyıklı da saldrıda hayatını kaybetti. Bıyıklı'nın cenazesi mesai arkadaşlarından helallik alınmak için Atatürk Havalimanı'na getirildi.

Yaşamını yitiren Afganistan uyruklu Türk vatandaşı Sıddık Turgan düzenlenen cenaze töreninin ardından Bakırköy mezarlığında toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

THY'den yeni açıklama Gündem Binali Yıldırım saldırıyı yapan terör örgütünü açıkladı Gündem Bekir Bozdağ: 31 kişi hayatını kaybetti, 147 yaralı var Gündem Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili AB ve NATO'dan açıklama Gündem