Vatan Partisi'nden Eğitim İş'e tebrik ziyareti

Vatan Partisi, Eğitim İş Sendikasının yeni başkanı ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu. Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan ve beraberindeki heyet, Eğitim İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım ve sendika yönetimiyle, eğitime ilişkin bilgi alışverişinde de bulundu. Görüşmede, toplu iş sözleşmesinden duyulan rahatsızlık da dile getirildi

Abone ol

Vatan Partisi heyeti, Eğitim İş Sendikası’nın yeni yönetimini ziyaret etti, genel başkan ve yönetime yeni dönemde başarılar diledi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan ve beraberindeki heyet Eğitim İş Genel Merkezi’ne gitti.

Heyet, Eğitim İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım ve sendika yönetimini tebrik etti. Heyetler arasında eğitim ile ilgili sorunlar ele alındı. Müfredat, okullara mescit ve ÖSYM’de yaşanan skandallarla ilgili görüş alışverişi yapılan görüşmede, yeni çözüm önerileri konuşuldu. Gericileşen eğitime karşı mücadele kararlılığı verildi.

Görüşmenin gündeminde memurların zammını belirleyen toplu iş sözleşmesi de vardı. Vatan Partisi heyeti anlaşmanın memurların beklentilerini karşılamadığını belirtti.

Görüşmede, iç ve dış politikaya ilişkin konularda da karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

HABER: SİNAN SUNGUR

KAMERA: BARIŞ YURTERİ

ulusal.com.tr

Hakkari Yüksekova'da terörist kendisini etkisiz hale getirdi Gündem Maçka İlçe Jandarma Komutanı Zabit Zengin, FETÖ'den gözaltına alındı Gündem Bakanlık uyardı: Çamaşır suyu ile tuz ruhunu karıştırmayın Gündem '7 general ve amiralin emeklilik nedeni ByLock' iddiası Gündem