Sizin direnişiniz bizim direnişimizdir! Birlikte kazanacağız!

Türkiye Maden İş Sendikası Yatağan şube yöneticileri Zorlu direnişine desteğe geldi. Sendikalı olduğu işten atılan 54 gündür fabrika önünde direnen Zorlu tekstil işçilerini yalnız bırakmayan Türkiye Maden İş yöneticileri Yatağan işçilerinin birlik ve dayanışma mesajlarını iletti.

Abone ol

Direnişin 54.gününde işten atılan Zorlu Tekstil işçilerine destek ziyaretine gelen Türkiye Maden iş Yatağan şube yönetimi “verdiğiniz haklı mücadelenin yanındayız birlikte kazanacağız” dedi.

Yatağan Türkiye Maden İş şube yöneticisi Hasan Çamur “Türkiye’de ve Dünya’da örgütlenmek anayasal bir haktır.Nasıl ki seyahat etmek anayasal bir hak ise örgütlenmekte anayasal bir haktır. Sizin örgütlenmek ile ilgili anayasal hakkınızı çiğniyorlar. Tüm emek güçleri, emeğimizi birleştirerek, direnerek mücadele ederek zafer böyle kazanılacak. Bizim direnmekten başka silahımız yok. Sizler burada hakkınızı arayarak, örgütlenerek buradaki işçi sınıfına çok şey kazandırdınız.

Teksif Denizli şube başkanı Recep Oktay “ Buradan Yatağan’da mücadele eden kardeşlerimize selamlarımızı göndererek sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bizlere sahip çıktınız, sizin direnişiniz bizim de direnişimizdir. Artık kabuğumuzu kırmamız gerekiyor.Bu volkan ateşini burada yakacağız ve Zorlu’ya sendika girecek.

Behiye Yaraşçı

ulusalkanal.com.tr

"Bizim ampuller çoktan patladı'' Ekonomi Kadroya geçmeyi beklerken işinden oldu Ekonomi ''Bizi açlığa sürüyorlar'' Ekonomi İşçilerin 3 liralık zam tepkisi Ekonomi